جلسه هیات تکواندو شهرستان بوئین و میاندشت

دسته بندی :بوئین و میاندشت, شهرستانها ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ فاطمه شهسواری

به گزارش روابط عمومی هیات تکواندو استان اصفهان به نقل از روابط عمومی هیات بویین و میاندشت، جلسه هیأت تکواندو شهرستان بویین میاندشت با حضور رئیس هیأت و نائب رئیس و مسولین کمیته های هیات تکواندو در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار شد.

در این جلسه، اعضای هیات تکواندو شهرستان پیرامون مشکلات مالی که هیأت تکواندو با آن مواجه هست ، عدم وجود اسپانسر جهت برگزاری مسابقات و شرکت درمسابقات استانی و موارد دیگری همفکری به عمل آمد.

در ادامه جلسه با حضور مسئول باشگاه فرهنگی ورزشی پاس، پیرامون مشکلات باشگاه و محل تمرین هنرجویان، همفکری در مورد حل این مسائل با همکاری مسئولین شهرستانی و استانی به عمل آمد.

همچنین در این جلسه طی حکمی از سوی امیر حسین دوست محمدی ، رئیس هیات تکواندو شهرستان بویین میاندشت ،جناب اقای سجاد شیخ محمدی به سمت مسئول کمیته آموزش هیأت تکواندو شهرستان بویین میاندشت منصوب شد.

فاطمه شهسواری

Be sure to read the following:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: